Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Szavazás

http://www.5mp.eu/honlapkepek/nagykatanews/AKuaw0mT_a/nagy/xy.jpg
A honlap fóruma:baseball,ADK, stb... segíts te is beindítani az aktív részvéteddel! KATT IDE További képekhez és infókhoz katt ide >A honlapon nem csak Nagykátáról van szó.Ez a honlap országos és mindenkinek szól akit érdekel.A témák nem kötöttek és folyamatosan bővülnek. >Központi szerepként témaválasztásban a sportok a zenék és az egészség van.Ha van olyan műfaj vagy sport amit érdekesnek tartasz és nem tömegsport az országban akkor jelezd e-mailben.Ugyanígy tehetsz egészség megőrzési témában is.Zenéknél és ahogy itt semminél nem kötött a téma.Ezeken túl is lehet ötletet felvetni és a Hogyan lehetne jobb? rész van kitalálva azoknak az ötleteknek amik teljesen egyediek. >A főoldalon található cikkek nagy részéhez bal oldalt külön oldalt találhatsz ahol mindig az aktuális tényeket találhatod a témák leírása mellett.Az oldal folyamatosan bővül, de megőrzi Káta központúságát ami nem azt jelenti, hogy kizárólag kátáról szól, de némely téma a városhoz népszerűsítési illetve reklámozási célból kötődik és ilyen csak Kátára vonatkozóan található meg. Nézd meg ezt a videót.Nagykáta A Film! Támogatta a Nagykáta news.Nagykáta A Film!2 Zöldellés Ezt is nézd meg: Nagykáta - Film 3 A honlap fórumát itt érheted el. Katanews Nagykáta News Regisztrációhoz ajánlott gmail használata.Ha nincs még gmailed Katt ide! Mindenkinek ajánljuk aki hozzáakar szólni a honlaphoz és kreatívnak érzi magát új ötletekben. Nagykáta News Ha új ötleted van cikk terén: katanewsinfo@freemail.hu
Hírek
Látogatottság

A KátaNews össz látogatottsága, a főcímoldalt tekintve 2012. 10. 06.-ig 5022 ember. Az összes oldalt tekintve: 16755 ember. A főoldal után a 3 leglátogatottabb oldal: Baseball Magyarországon: 1278 Harcművészetek itt és máshol: 1244 Alkoholfogyasztás: 827 A szerkesztő örül, hogy a baseball magyarországi ismertetésében, ha minimális szinten is, de közre tud működni!

KátaNews videók

Több visszajelzés érkezett, hogy nem jók a KátaNews youtubeos videói. A videót amatőr készítette és nem a minőség volt benne a cél, hanem a város megörökítése, amire tökéletesen megfelelőek a videók.

Új videó!

Elkészült a Nagykáta News újabb videója így már összesen négy videó készült.Igyekeztünk téli állapotát megörökíteni a városnak.A videó itt található: http://www.youtube.com/watch?v=v2neAdxsbTA

Baseball

Kátán szinte minden sport jelen van, de hol marad a Baseball?Legközelebbi baseball pálya: Jászberény A szabályzat teljesen magyarul csak itt a Nagykáta News-on.

tovább >>


Újítás

Falmászó épül a nagykátai sportcsarnokban április, május befejezési időponttal.

Új idők

Nagykátán 2009.12.05.-én átadták a strand mellett az egyedülálló értékekkel rendelkező tájházat, ami a rég múlt idők hangulatát és emlékeit őrzi.Az épületben levő kiállítások decemberben ingyenesen megtekinthetők.Az épület geotermikus energiával működik és az átadó alkalmával számos ember jelent meg akiket megvendégeléssel fogadtak.

Nagykáta A Film!

A Katanews által támogatott Nagykáta A Film című klipp a youtubeon első helyen szerepel a keresési listában. Kérjük, ha szóval értékeled kizárólag a videó tartalmát értékeld... Köszönjük
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!